Wij werken op maat
van uw zaak.

Geen twee bedrijven zijn gelijk.
Waarom zouden we dan hetzelfde aanbieden?

Bel ons en we schieten meteen in actie:

Onderhoud

Omdat onze machines op maat van uw behoeften zijn gemaakt, hebben ze een langere levensduur. Maar om ze optimaal te kunnen gebruiken is een efficiënt onderhoud uiterst belangrijk. Geen zorgen, ons team blijft steeds voor u klaar zodat u niets tekortkomt.

Reparaties

Wij weten dat wanneer er zich een probleem voordoet, de tijd dringt. Daarom staat ons team dag en nacht paraat om te helpen in noodgevallen. Zodra we een telefoontje krijgen schieten we in actie om uw machine zo snel mogelijk opnieuw te laten draaien.

Bel ons en we schieten meteen in actie:

Vertrouw op twee generaties passie en expertise

Geen standaardformules, maar gespecialiseerde verkoop, onderhoud en reparaties die perfect bij uw bedrijf passen.
Daarbij zijn we exclusieve dealer van de absolute topmerken in het vak.

Verkoop op maat

Onderdelen

Tweedehands

Zo gaan we aan de slag.

Een eerste bezoek
bij uw bedrijf.

We bekijken de situatie van uw bedrijf in detail en we identificeren uw precieze noden. Daarna bekijken we welke opties het best bij uw zaak passen.

Een uitnodiging bij
ons magazijn.

Daarna bent u welkom op onze werkplaats. Zo kan u kennismaken met onze voorgestelde machines en laten we zien hoe alles precies werkt. Indien nodig gaan we op bezoek bij bestaande klanten om de machine in actie te zien.

We maken
een afspraak.

We sturen een offerte met daarin alle details van de verkoop en begeleiding achteraf. Vanaf nu bent u verzekerd van onze uitgebreide service en expertise.

Aan de slag.

Uw personeel krijgt een grondige opleiding voor de werking en het onderhoud van uw nieuwe aankoop en wij zijn steeds beschikbaar bij vragen.