Home » Persyn kiest voor de krachtige Powerscreen Warrior 2100 van GM Recycling

Persyn kiest voor de krachtige Powerscreen Warrior 2100 van GM Recycling

    Persyn kiest voor de krachtige Powerscreen Warrior 2100 van GM Recycling

    Het gerenommeerde Persyn uit Zwevegem, een bouwbedrijf gespecialiseerd in recyclage, beton- en infrastructuurwerken, daarom hebben ze onlangs een Powerscreen Warrior 2100 3-asser zeefmachine aangeschaft via GM Recycling. Deze machine, uitgerust met een 7m³ invoerbunker en een Stage V Deutz 3.6 motor, biedt een unieke combinatie van kracht en efficiëntie die perfect aansluit bij de hoge kwaliteitseisen van Persyn.

    Wat de Warrior 2100 vooral onderscheidt, is de innovatieve triple shaft-technologie. Deze zorgt voor een ongeëvenaarde zeefkracht in de 16’ x 5’ zeefbox (4m88 x 1m50), wat zorgt voor een uitzonderlijk hoge productiviteit, zelfs in de meest uitdagende toepassingen. De machine blinkt uit in het verwerken van kleverig materiaal en presteert aanzienlijk beter dan conventionele enkele as-systemen.

    Met zijn chassisverhoog van 30cm en specifieke zeefbox, zoals het 50mm vingersysteem op het topdek en verweven netten op het onderdek, is deze machine ontworpen voor maximale efficiëntie in verschillende situaties, waaronder het zeven van bouwafval, asfalt, en recyclage grondstoffen. Daarnaast zorgt de lager draaiende motor voor minder brandstofverbruik: beter voor het milieu, en beter voor het budget.

    Het GM Recycling team is bijzonder trots om Persyn te voorzien van deze indrukwekkende zeefmachine, een krachtige en veelzijdige oplossing die perfect aansluit bij hun ambitieuze projecten in burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken.