Home » Een primeur in Europa: TRS koopt een GIPO P 131 GIGA van GM Recycling.

Een primeur in Europa: TRS koopt een GIPO P 131 GIGA van GM Recycling.

  Een primeur in Europa: TRS koopt een GIPO P 131 GIGA van GM Recycling.

  “GM Recycling staat ons bij in onze groei en luistert naar onze behoeften. Ook hun naservice is van onschatbare waarde – ze zijn altijd beschikbaar om te helpen aan de telefoon en komen onmiddellijk ter plaatse bij grotere problemen om stilstand tot een minimum te beperken.”

  Kürt Lisabeth, TRS

  TRS is een bedrijf gevestigd in Meulebeke dat zich specialiseert in containerverhuur en afvalverwerking. Hun focus ligt vooral op de recyclage van bouw- en sloopafval, om zo puingranulaten te produceren die perfect voldoen aan de strenge milieunormen en certificeringen. Op de MATEXPO-beurs deelde siteverantwoordelijke Kürt Lisabeth zijn ervaring met GM Recycling en de recente aankoop van de nieuwe GIPO P 131 GIGA, een primeur in Europa.

  “We zijn al jaren klant bij GM Recycling”, vertelt Kürt. “Dat komt omdat we een diepgeworteld vertrouwen in hun team hebben. Om die reden hebben we onlangs de nieuwe GIPO P 131 GIGA aangeschaft, onze tweede machine van GM.”

  Deze GIPO 131 GIGA zal bijdragen aan het versnellen en verbeteren van de output van TRS, wat essentieel is gezien de steeds strengere milieuwetgeving en de groeiende vraag naar een circulair systeem. “Deze machine is perfect voor de recyclagesector, omdat het beton- en menggranulaat aan specifieke normen moet voldoen, en met deze machine kunnen we dat in recordtijd bereiken.”

  TRS koos voor GM Recycling vanwege de uitstekende service en expertise. Kürt Lisabeth beveelt GM Recycling van harte aan aan andere bedrijven vanwege hun ongeëvenaarde kennis en engagement. “Het is echt onvergelijkbaar met andere bedrijven.” TRS overweegt zelfs om binnenkort een derde installatie aan te schaffen via GM Recycling.

  Het hele TRS-team was aanwezig op de MATEXPO-beurs om hun nieuwe GIPO P 131 GIGA voor het eerst in levenden lijve te zien, iets dat je voorlopig nergens anders op het Europese continent kan doen. Maar de beurs is ook een uitstekende gelegenheid voor het team om samen te komen en collega’s van andere bedrijven te ontmoeten in een meer ontspannen setting.