Home » De TITAN 2300: Krachtige screening, hoge capaciteit en oneindige toepasbaarheid

De TITAN 2300: Krachtige screening, hoge capaciteit en oneindige toepasbaarheid

  De TITAN 2300: Krachtige screening, hoge capaciteit en oneindige toepasbaarheid

  Bij GM Recycling zijn we trots op ons breed aanbod van hypermoderne kwaliteitsmachines – en ons TITAN assortiment van Powerscreen is daar het beste bewijs van. Deze machines met hoge capaciteit zijn speciaal ontworpen voor zwaar gebruik en kunnen veelzijdig worden ingezet om een breed scala aan materialen te zeven en te scheiden, zelfs in de meest uitdagende toepassingen. Of het nu gaat om recycling, mijnbouw, of het verwerken van aggregaten, compost, bouw- en sloopafval, of ijzererts, de TITAN machines zijn uitgerust om al deze materialen efficiënt te verwerken.

  De TITAN range omvat vier verschillende types, de Titan 600, 1300, 1800 en 2300, elk ontworpen voor specifieke behoeften en toepassingen. De TITAN 600 is compact en efficiënt, ideaal voor kleinere projecten waar ruimte en mobiliteit cruciaal zijn. De TITAN 1300, een zeer flexibele machine van 20 ton met een zeefbox van 4.10m, een middelgrote krachtpatser, die perfect is voor veelzijdige toepassingen in zowel recycling als bouwmaterialen. Voor zwaardere taken is de TITAN 1800 met 30ton en zeefbox van 1.55m x 4.90m de juiste keuze. Maar voor het echte werk is er tot slot de TITAN 2300. Deze machine blinkt uit in maximale prestaties en veelzijdigheid in de meest veeleisende omstandigheden.

  Deze topper is een secundaire scalpeermachine die specifiek ontworpen is om de meest uitdagende taken met gemak aan te kunnen. Een opvallend kenmerk van de TITAN 2300 is de bredere invoerband van 1.50 m, die ervoor zorgt dat materiaal efficiënt en continu wordt toegevoerd. Samen met de grote invoerbunker compleet van Hardox en de grote zeefbox van 1.85m x 6.20m maximaliseert dit de productiviteit. De bredere zijbanden van 1.05 m en brede overmaat band van 1.60 m zorgen voor een vlotte en snelle afvoer van materialen, en dus een indrukwekkende verwerkingscapaciteit tot 700 ton per uur.

  De mogelijke toepassingen zijn ontzettend divers. Van aggregaten, zand, grind en gerecycleerde materialen tot topgrond, bouw- en sloopafval, gecomposteerde materialen, houtbijproducten en mijnbouwafval: deze machine kan het allemaal moeiteloos verwerken.

  De zeefbox van de TITAN 2300 is zowel voor- als achteraan verstelbaar, wat leidt tot optimale flexibiliteit en aanpassing aan verschillende materiaalsoorten. Het onderdek is verdeeld in trap met drie gelijke delen, wat zorgt voor een evenwichtige en efficiënte zeving. Deze configuratie maakt het mogelijk om materialen nauwkeurig te scheiden en te verwerken. Kortom, de TITAN 2300 combineert kracht, flexibiliteit en gebruiksgemak, en is daarmee de ideale keuze voor bedrijven die streven naar maximale efficiëntie en prestaties in de verwerking van materialen.

  Bent u klaar voor de investering die uw operaties naar een hoger niveau tilt? Klinkt dit als een machine die niet aan uw arsenaal kan ontbreken? Ons team experten blijft beschikbaar voor vragen en staat klaar om u te ondersteunen en begeleiden met deskundig advies.