Home » BDGRO Grondwerken versterkt vloot met GM Recycling’s TrommALL 3500 TR

BDGRO Grondwerken versterkt vloot met GM Recycling’s TrommALL 3500 TR

  BDGRO Grondwerken versterkt vloot met GM Recycling’s TrommALL 3500 TR

  “We hebben veel collega’s die klant zijn bij GM en we hebben nog nooit iets negatiefs gehoord. Dat was voor ons een duidelijk teken dat we bij het juiste adres waren.”
  Roel Devlieghere, BDGRO

  Met de hulp van GM Recycling heeft BDGRO Grondwerken uit Wingene onlangs strategisch geïnvesteerd op de MATEXPO-beurs: de aanschaf van een state-of-the-art zeefmachine, de TrommALL 3500 TR. Deze essentiële toevoeging aan hun machinepark zal een sleutelrol spelen in het optimaliseren van hun dagelijkse operaties en het verminderen van operationele kosten.

  Mobiele efficiëntie op elk terrein.

  De keuze voor de TrommALL 3500 TR is vooral gebaseerd op de mobiliteit van de machine, een eigenschap die van onschatbare waarde is voor BDGRO. Met rupsbanden die zelfs soepel werken op natte ondergronden, biedt deze zeefmachine ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. De mogelijkheid om ter plaatse te zeven, samen met de slanke bouw van de machine, levert aanzienlijke besparingen op in afvoer- en recyclagekosten – een welkome oplossing in een sector waar recyclage en het minimaliseren van restproducten steeds belangrijker worden.

  Blind vertrouwen in GM Recycling

  BDGRO koos bewust voor GM Recycling als leverancier, een beslissing gebaseerd op vertrouwen en specialisatie. Beide partners zijn kleine familiebedrijven die uitblinken in expertise. Het wederzijdse vertrouwen wordt verder versterkt door positieve ervaringen van collega’s in de branche die ook klant zijn bij GM Recycling.

   

  Bovendien gaf de MATEXPO-ervaring BDGRO niet alleen een warm welkom; bij de levering van de machine staat ook een waardevolle man-op-man cursus op het programma. Deze persoonlijke aanpak benadrukt de toewijding van GM Recycling aan de specifieke behoeften van hun klanten.

  Een veelbelovende toekomst samen

  Hoewel BDGRO nog maar net klant is, zijn ze nu al enthousiast over de toekomst. Met de TrommALL 3500 TR als krachtige aanvulling op hun arsenaal, kijken ze uit naar een efficiëntere en duurzamere werking. Deze investering symboliseert niet alleen de groei van BDGRO, maar ook de voortdurende ondersteuning van GM Recycling bij de veranderende behoeften van de bouw- en grondwerkindustrie.